background image
image
image
image
Beschikbaar
Nieuws
Info video
Seeing Me Nieuwsbrief

Ervaringen

 • Valentina <em>(brugklas)</em>

  Valentina (brugklas)

  Ik vind deze klapper heel erg leuk, want je hebt er later veel herinneringen aan! Later kun je het bijvoorbeeld aan je kinderen laten zien.

 • Chantal <em>(brugklas)</em>

  Chantal (brugklas)

  De reden waarom je het moet doen is omdat het superleuk is en heel interessant en dan heb je eens wat anders dan leren…

 • Sumeyra <em>(brugklas)</em>

  Sumeyra (brugklas)

  Dit is een heel erg leuk boek. Je kunt daar alles in schrijven, goede dingen en slechte dingen. Dat is iets helemaal voor jezelf. Dingen die je aan niemand durft te vertellen, kun je daarin schrijven. Het leukste vind ik dat je er van alles in kunt schrijven, vooral foto’s plakken enzo.

 • Guesum <em>(brugklas)</em>

  Guesum (brugklas)

  Je kunt er alles inschrijven, wat je maar wilt net zoals foto’s en plaatjes of popsterren. Nu kan je alles opplakken en later samen met je kinderen kijken ofzo.. het is echt heel fijn…

 • Tanja <em>(brugklas)</em>

  Tanja (brugklas)

  Als je dit boek voor je krijgt heb je nergens meer zin in. Je wilt alleen nog maar in dit boek werken. Toen ik het kreeg was ik verliefd op die foto’s en dit boek, want je kunt je hele leven erin schrijven, van je geboorte tot je dood zeg maar. Je kunt er over je gezin in schrijven, vrienden… alles.. Je kunt er dingen uitscheuren, maar ook plakken. Mijn boek is bijna helemaal vol, maar ja, ik blijf eraan werken. Het is erg leuk om erin te werken. Je kunt er ook geheimen indoen. Nou ja, dit was het. Doeiii.

 • Lena <em>(brugklas)</em>

  Lena (brugklas)

  Ik vind dit boek best leuk. Je kunt je problemen, geheimen en eigenlijk alles opschrijven, want het is van jezelf en van niemand anders. Het is eigenlijk een soort dagboek.

 • Mylene <em>(brugklas)</em>

  Mylene (brugklas)

  Ik vind het een leuk boek. Je kunt je gevoelens kwijt. Dat lucht heel erg op. :-)